dilluns, 7 de juliol del 2008

Dia 1: Viatge

Hem estat tot el dia viatjant. Quin cansament! Ens hem llevat a dos quarts de cinc del matí i hem trucat un taxi per anar a l'estació d'autobusos. Hem pujat a l'autobús un xic tard, però hem arribat a temps a l'aeroport. Allà hi havia una manifestació-queixa del personal de neteja que van estar tocant els xiulets totes les dues hores de cua de la facturació de les maletes !!

L'avió esta força be. Ja ens enlaireeeeem!!!



Aquest es el dinar que ens van donar:



Unes quatre horetes de no res mes tard, arribem a Helsinki.





Vinga, vinga, que tornem a marxar...



Aquestes pantalletes estaven a tots els seients. Podies triar el que volies mirar, escoltar o jugar. També podies consultar les dades del viatge, i podies mirar dues càmeres des de l'avió: la frontal i la inferior.

El viatge durava 10 hores, així que les pantalletes eren molt útils. Però també havíem d'acostumar-nos a l'hora de Japó, per tant, havíem de sopar, i després dormir. En David no ho podia fer i molestava a l'Abel, així que ell tampoc va poder dormir, però quasi be a l'hora d'aterrar, es van quedar fregits. Uns minuts abans d'aterrar, van portar l'esmorzar.



Eeii, que ja hem arribat!!!

4 comentaris:

David Toy ha dit...

El viatge era molt guaiiiiiiiiiiii

Skeleton ha dit...

hola famili, ens alegrem molt que ja estigueu menjan sushi i que el vol hagi anat tan bè. Tenim moltes ganes que ens expliqueu mès coses, i no parem d'imaginar-nos a tots cuatre amb els ulls molt grossos , vaja dient ¡¡ uuaauuhhh ¡¡¡.
molts records, janis,leah,alf i cris
petons gironins

Todi_トディ ha dit...

Hola Familia salinas cuesta. Moltes gracies pel vostre comentari. Ens veiem en pocs dies.

Per cert, estem bojos buscant un inuyasha, pero ni a tokyo ni aquests dos dies a kyoto n'hem trobat. No podrieu pas canviar de ninot, com ara una kitty o un shin chan?

Ja Ne

toy family omocha.

PD:disculpeu les faltes, pero no tinc els accents en aquest teclat japo.

Alfstone ha dit...

clar que es pot canviar de nino, si en realitat es una nena i li agrada la.....KITTY (que de fet no se si es japo pero ho sembla). Vos mateixos i sense compromis.....
Uiii quantes aventures que ens explicareu....per cert....tornareu?...si us quedeu ens envieu la adreça que anirem aviat......
Mirare un video dels Stones al Dome per passar la stona
Sake mate
Sayonara
;-p