dissabte, 19 de juliol del 2008

Dia 13: De Tokyo a Kyoto

Quina llàstima, ja marxem de Tokyo.



Au, carreguem maletes i a buscar el Shinkansen. Ara que, potser seria millor que ens portessin les maletes, així podríem arribar-nos a Akihabara i veure si hi ha algun EeePc 901. Preguntem com fer-ho i ens diuen que hem d'anar al Sunkus. Sí, és veritat. A les botigues que estan obertes les 24 hores et porten les maletes on vulguis. Dues maletes ens costa 3000 Iens.

Anem a Akihabara, però els EeePc s'han esgotat. Serà la última vegada que estarem a Akihabara i ens posem una mica tristos.





Agafem el Shinkansen per anar de Tokyo a Kyoto.





Ja som a Kyoto. Aquesta ciutat enganya molt. Sembla petita, perquè les cases del voltant de l'estació són baixetes, però la veritat és que és enorme... no te l'acabes mai! Apa! un altra lloc que haurem de tornar per acabar-ho de veure.





Estem molt contents d'estar aquí. Parafrasejant a la Laura: la família Omocha a la ciutat dels temples.

Anem al nostre ryokan. És molt petit i només té un ordinador amb connexió a internet i algunes webs estan vetades. Trobem a faltar el ryokan de Tokyo.



Millor anem a menjar que encara no hem dinat i ho veiem tot negre.



Com que ens adonem que estem molt cansats anem a dormir aviat ja que demà voldrem veure-ho tot i ens caldrà estar descansats.