dimarts, 22 de juliol del 2008

Dia 16: Oosaka... Oosaka des

Oosakaaaaa


No ho recordo bé, com sempre, però crec que l'anterior vegada hi vam estar-hi una setmana. Aquest cop només vam voler-hi venir per, sobretot, anar al dotonbori i al den den town. Fantàstic.

Però, es clar, no hi podia faltar una visita ràpida a l'sky garden per veure les vistes de la ciutat.


No us recorda un scalextric? Doncs a mi sí, apa.

Ens n'anem cap a un altre lloc i agafem el metro. Ostres sí, hem d'agafar un altre vagó per poder anar junts, perquè aquest només és per dones.



Sense comentaris. Bé sí, que els homes...a tot arreu.

Per fi arribem! La cuina del Japó, el dotonbori. Aquí s'ha de venir amb gana i si no...seria una llàstima.



No cal saber japonès per endevinar quina és l'especialitat d'aquest restaurant, oi? Estava tant bo que fins i tot a mi, que no m'agrada el cranc, en vaig menjar una miqueta.

Als de la foto, no us conec. Que frikis! Al senyor de darrera suposo que tothom sap qui és. Si no ho sabeu, us sona Gliko? No? I els Mikado?





Oishi=deliciós! Això sí que està bé. Si no saps parlar i no t'entenen ;-), no et preocupis que gana no en passaràs. Ves, assenyala què vols i podràs menjar. Si fa molta calor i vols una bona birra recorda digues "nama biru" i et portaran una canya ben fresca.

Qui és aquest de blau? El de la gorra, es clar.



I el de groc? Carai, s'han enganxat a nosaltres...em sembla que són molt macos, potser els adoptarem.



Però no us penseu que tot és menjar, ja que també hi ha lloc per a l'espiritualitat. I si no que li preguntin al que hi ha sota de la molsa. De tanta aigua que li llencen els fidels s'ha quedat ben tapat.



L'última visita del dia serà al den den town. Aquí pots comprar figuretes de zelda, anime i manga, jocs, música i tecnologia. És com akiba, però més petit.