dilluns, 14 de juliol del 2008

Dia 8: Disney (Part1)

Veure les fotos

El vuitè dia, vam anar a Tokyo Disney. Va ser tota una aventura. Primer de tot, vam agafar el tren per anar-hi. El camí era molt llarg, però tot estava marcat i ple de rètols de publicitat de Tokyo Disney.


Un cop vam arribar, vam travessar un pont, i vam entrar, tot fent una fila ben ordenada.




El parc d'atraccions era molt bonic. Primer de tot vam anar cap a la oficina d'informació a demanar un mapa. Ens el van donar en Japonès i en anglès.


Després, anant cap a la terra del demà "Tomorrowland", vam veure en Winnie the Pooh. En David, al veure'l sol va voler fer-se una foto amb ell però resulta que havia marxat un moment d'una cua mooooooooooooooooolt llaaaaarga per poder anar al lavabo.

Primer de tot, vam entrar a una atracció anomenada StarTours. No hi havia cua, però el camí de l'atracció era una miqueta llarg. Tot estava molt ben ambientat, com si estiguessis a la pel·li d'Starwars de veritat. Un cop vam entrar a la nau espacial ens vam asseure i un robot ens va donar la benvinguda (i ens va dir les normes), la llàstima és que no se l'entenia gaire pobret. I és que parlava Japonès! Tot seguit, per la finestra davantera (pantalla), es veia com començàvem a prendre el vol. Però resulta que vam passar per un lloc en obres i hi va haver-hi una mica de mogudeta (les cadires es movien, literalment). Un cop vam enlairar-nos, vam anar a destruir l'estrella de la mort. Pel camí ens vam trobar uns quants meteorits per esquivar, i alguns blocs de gel per atravessar. Després, mentre anàvem a destruir l'estrella, ens van perseguir algunes naus enemigues. Finalment, l'estrella de la mort va ser destruïda, i vam poder sortir-ne vius.

Després vam pujar a l'atracció de Buzz Lightyear, i ens vam encarregar personalment de destruir uns robots que atacaven en Buzz.


Els cotxes de l'atracció es movien, seguint un camí delimitat, però tu els podies fer girar, de manera que podíem apuntar als malvats, i llançar-lis el làser, per poder guanyar punts. Al final t'havies d'encarar amb el propi emperador Zurg.

Al final, la que va guanyar més punts, va ser la.... MAMA! I això que al principi no hi volia pujar.

Després, en David i la Kinsei, van pujar a la Micro Adventure. Segons explica en David Toy, tot va anar més o menys així.

Primer sortia un científic boig, però no se l'entenia (parlava en Japonès). Després, sortia una dona i parlava amb el cientifíc. I al cap d'una estona, va sortir una serp que se la veia gegant, i ens vam posar... "UNES ULLERES 3D". Després, hi havia moltes rates i semblava que ens passessin per sota els peus de veritat! I al final, un gos ens va ruixar amb saliva (ens van mullar amb aigua).

Al cap d'una estona ens dirigim a la festa d'aigua, on en Goofy ruixa a tothom mentre ballem una música.


Tot seguit, vam dirigir-nos cap a "Grand Circuit Raceway". Es tractava de conduir el teu propi cotxe per un circuit. Vam haver de fer dos parelles, ja que els cotxes eren de dos. En un, hi anava la mare i conduïa en David. A l'altra, hi anava el pare i jo conduïa. Després d'una carrera força llarga, sortim del circuit.